Fritada de tomata
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Ingredients
- Tomates mitjans-Ous-Llard-Alls-Molla de pa-Sal-Cansalada viada a daus petits-Julivert picat-
2 racions
Utensilis
Una cassola, una cullera de fusta i un plat.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el llard i fregim la cansalada viada tallada a daus fins. Després afegim tomata trinxat sense pell ni llavors , a foc lent. Quant estigui això , afegim els alls picats ben fins i remenem tot. Després esbocinem la molla de pa sobre la salsa i deixem que s'empapi be. En aquest punt , batrem els ous , els posem a la paella i anem remenant per fer una pasta. Quant hagi quallat tot , escampem julivert picat i donem la volta i emplatem ben calent.
30min
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.