Rostit de vedella a la taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Rodó de vedella de 1kg.
  • 2 alls tallats per llarg
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 branqueta de romer
  • 30 cls. d'aigua
  • La pell ratllada d'una taronja
  • I el suc de 2 taronges
  • 1 taronja tallada a rodanxes per decorar

6 racions

Elaboració

Amb el ganivet fes unes incisions petites a la carn i posa als alls dintre. Tot seguit coloca la carn en una bandeja per anar al forn salpebra i posarem la branqueta de romer damunt.
Tirar l'aigua el tombant de la carn i cou-la durant 15 minuts a forn fort (200º) desprès baixa el foc i continua la cocció durant una hora i quart més.
Passat aquest temps incorpora el suc de taronja i el suc de la cocció de la carn i deixa-ho coure durant 30 minuts més.
Per servir tallar la carn a rodanxes. Tirarem la salsa per damunt de la carn i l'adornarem amb les rodanxes de taronja.
Servirem la resta de la salsa en una salsera.
També es pot servir la carn freda acompanyada amb una amanida variada.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7699 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: