Galetes d'anous i formatge
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr. d'anous
- 50gr. de pa integral tallat a daus
- 100gr. de formatge rallat
- Sal
- Pebre negre
- 1 ou
- Oli per fregir
6 racions
Utensilis
Es poden acompanyar amb melmelada de fruites que sigui dolceta.
Elaboració
Tritura les anous amb el molinet, però reserva uns 50gr. per adornar les galetes. Afegir el pa i junta-ho tot. Posa la barreja en un bol, afegirem el formatge salpebrem a gust i remenem-ho tot ben remenat. Batrem l'ou i ho afegirem a la crema d'anous fins que la barreiga sigui perfecta.
Repartirem la crema a cullerades damunt d'una superfície plana, lleugerament enfarinada, dunan-li la forma de galeta de 8cm. de diàmetre i 1 de gruix. Tritura les anous reservades i apretales al costat de les galetes.
Calentar una mica d'oli en una paella i frejeis les galetes durant 5 minuts temps necesari perque es torrin pels dos costats.
Ho be posa-les en una bandeja de forn durant 20 minuts a 200º. Han de quedar torradetes.
Deixales refreda hi ha es poden menjar.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2017 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.