Amanida de pinya i alvocats
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 pinyes petites
- 2 alvocats
- 8 cullerades de maionesa
- 1 llimona
4 racions
Elaboració
Tallar les pinyes i buidar-les deixant les parets de 1cm. aproximadament de grossor. Tallar la polpa a daus i reservar tot el suc que desprengui.
Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus. Amanir amb el suc de llimona.
Barrejar la maionesa amb el suc de pinya reservat i una cullerada de suc de llimona, afegint els daus de pinya i els de alvocats, barrejant amb compte.
Farcirem les pinyes, i les deixarem a la nevera fins el moment de servir-les.
30min
Etiquetes: Plats frets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.