Pollastre en pepitoria
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 quarts de pollastre
- 3 sebas molt picades
- 1 all ben triturat
- 3 talls d'api tallat a tires fines
- 2 pastanagues tallada a cercles
- 1 fulla de llaure
- 15cl. de brou de pollastre
- Un polsim de pebre vermell
- Sal
- Un polsim de pebre blanc
- Julivert per decorar
4 racions
Elaboració
Untar amb llarg el fondo d'una cassola. Posa el pollastre dintre per enrosi molt lentament, a foc baix. Afegirem la seba per sofregir-la durant 3 minuts, remanan de quant han quant.
Hi tirarem tots els altres ingredients menys el jolivert, ho taparem, hi ho deixarem que es cogui durant 1 hora i quart a foc lent. El pollastre a de quedar tendre. Tastau i ratifica al teu gust.Tirar el julivert per damunt i servir calent.
40min
Notes
El temps es el de la elaboració, el de la cocció es 1 hora i 45 minuts, tal com diu la recepte.
.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2258 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.