Macedonia de fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de fruita seca. (pomes,albercocs, figues, préssecs, peres, prunes, i el que cadascú vulgui.
  • 30 cl. de suc de taronja
  • 30 cl. d'aigua
  • 1 rame de canyella
  • 2 claus
  • 50 gr. d'ametlles pelades

6 racions

Elaboració

Posarem la fruita seca en un bol una mica fondo, i la mullarem amb l'aigua i el suc de la taronja. Afegeixes les espècies i deixa-les en remull tota la nit.
Posa-ho tot en una cassola i fes-ho bullir; després baixa a foc lent i deixa-ho coure durant 20 minuts (tapat).
Les fruites hauran d'estar tendres. Si han absorbit el suc hi posarem una mica més d'aigua.
Hi tirarem les ametlles per damunt i ho servirem, calent o també, es pot menjar fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: