Préssecs al vi del Montsant

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 préssecs
  • Mig litre de vi DOMontsant
  • Mig litre d'aigua
  • 100g de sucre
  • 1 canó de canyella
  • la pell d'un quart de llimona

6 racions

Elaboració

Barregem el vi amb l'aigua, hi posem el sucre, la canyella i la pell de la llimona i ho posem al foc.
Quan s'hagi reduït a la meitat hi afegim els préssecs, pelats i tallats a trossos grossos.
Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts.
Els posem en un recipient de vidre i els deixem a la nevera . Ens poden durar fins a una setmana.

30min

Notes

Els servirem ben freds i amb una mica del suc pel costat.

Per


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Albert Vilas diu:
M'encanten !
Dolça diu:
Són bons, moooolt bons!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: