Crema d'espàrrecs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de manats d'espàrrecs verds
  • Un porro
  • Una patata mitjaneta

4 racions

Utensilis

Una bona batedora o la TMX.

Elaboració

Talladet ben petit el porro es posa a sofregir.
Quan el tenim blanquet hi afegim els espàrrecs (si prenem la precaució de tallar-los petits quan es trituren no fan fils i ens estalviem el colador xinés) i els fem sofregir una mica.
Hi afegim la patata i ho cobrim de caldo ( de pollastre o vegetal) o d'aigua, i ho deixem bullir uns 20 minuts.
Rectifiquem de sal.
Ben passat per la batedora per aconseguir una crema ben fina i ja tenim el primer plat a punt.

Notes

Per acompanyar he fets unes xips de patata, al forn, amb això he aconseguit un plat molt sa, sense cap tipus de greix.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: