Crema d'espàrrecs
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un parell de manats d'espàrrecs verds
- Un porro
- Una patata mitjaneta
4 racions
Utensilis
Una bona batedora o la TMX.
Elaboració
Talladet ben petit el porro es posa a sofregir.
Quan el tenim blanquet hi afegim els espàrrecs (si prenem la precaució de tallar-los petits quan es trituren no fan fils i ens estalviem el colador xinés) i els fem sofregir una mica.
Hi afegim la patata i ho cobrim de caldo ( de pollastre o vegetal) o d'aigua, i ho deixem bullir uns 20 minuts.
Rectifiquem de sal.
Ben passat per la batedora per aconseguir una crema ben fina i ja tenim el primer plat a punt.
Notes
Per acompanyar he fets unes xips de patata, al forn, amb això he aconseguit un plat molt sa, sense cap tipus de greix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12777 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.