Suquet de peix

Categoria:
Típica de: delta del ebre
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Oli d'oliva
  • 1 cabeça d'alls pelats
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 carxofes
  • 4 patates tendres
  • 600grs de cues de rap
  • 600grs de lenguado
  • 1 litre de brou de peix
  • Julivert
  • Sal i farina
  • Pebre roig

4 racions

Elaboració

Possem un dit d'oli d'oliva a la cassola i afegim els alls pelats.
Ho deixem al foc fins que l'all s'hagi daurat
Afegim llavors el tomáquet,que previament em pelat i triturat, la
patata tallada a fulls d'un centimetre de gruix aproximadament
i els cors de les carxofes tallades a quatre parts. Tot aixó ho
deixarem sofregir durant 2 minuts. Tot seguit tirarem mitga cullereta
de pebre roig i ho cobrirem tot amb el brou de peix que em tingut al
foc durant uns minuts. Deixarem que bulli durant deu minuts
Seguidament incorporarem el rap i el llenguado deixant-los deu minuts més
Transcorregut el temps de cocció adobarem amb sal i una cullerada de farina
dissolta en un got d'aigua per espessir la salsa. Deixarem fer el xup-xup
uns minuts més
Finalment decorarem la cassola de suquet amb julivert picat i ja ho podrem
servir a taula

Notes

l'aigua per dissol-dre la farina per espessir te que se freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Aquesta és una recepta de diumenge o de festa major! Un luxe de recepta!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: