Lloms de lluç amb crema d'ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de lluç
- 1 got de llet evaporada
- 1 got de caldo de peix
- 50 gs de mantega
- 200 gs de pastanagues baby
- 50 gs d'ametlles torrades picades
- 1 ceba
- Julivert sal
4 racions
Elaboració
En una cassola de fang, ofegar la ceba picada a la mantega, a foc suau; quan comenci a agafar color, afegir les pastanagues i fregir-uns minuts.
Afegir els lloms de lluç, abocar el brou de peix i la llet barrejada amb les ametlles i coure-ho durant quinze minuts sacsejant de tant en tant la cassola.
Uns minuts abans de finalitzar la cocció, afegir un ramet de julivert picat i rectificar de sal.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2083 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.