Conill amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Ingredients

  • 1 conill gros tallat a trossos
  • 400 gr de prunes amb pinyol
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • 10 grans de pebre negre
  • ( para l'adob )
  • 1 pastanaga
  • 1ceba
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 gotet de vinagre

Elaboració

S'eixuga bé el conill, es pelen la ceba, la pastanaga i els alls i es talla
tot petit juntament amb el julivert. Es deixa el conill amb els ingredients
de l'adob de 12 a 24 hores a la nevera tapat. Despres es retira el conill i es
cola l'adob. Es condimenta el conill amb sal i pebre i es posa a daura en una
cassola amb l'oli. Un cop daurart, s'hi tira el liquit de l'adob i es deixa
coure tapat a foc lent uns 45 minuts. A mitja cocció s'hi afeigeixen les prunes
que, si son una mica seques s'han d'escalda. I está a punt per mengar

Notes

Es pot presentar amb les fulles de llorer i de farigola
per damunt dels trossos de conill i les prunes per voltant


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: