Patates amb bonítol i prunes
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Igualada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g de bonítol o tonyina
- 1 llauna de tomàquet fregit
- 1 pebrot vermell
- 1 kg de patates
- Prunes
- Ceba, all, julivert, oli, sal
- I pebre
4 racions
Elaboració
Peleu i talleu les patates a daus o làmines gruixudes, poseu-les en una olla amb aigua freda i sal i feu-les
bullir.
Talleu el bonítol a trossos, afegiu-hi l’all, que haureu aixafat al morter, i fregiu-lo.
Un cop fregit, elcol•locareu en un recipient, i amb l’oli que hagi sobrat fregireu la ceba ben picada. Un cop la ceba estigui a punt, hi afegireu el tomàquet i el pebrot tallats i quan el sofregit estigui llest, l’aboqueu sobre el peix.
Un cop tingueu cuites les patates, les escorreu i les col•loqueu en una safata que pugui anar per al forn.
Afegiu-hi després el peix amb el sofregit i les prunes i barregeu-ho tot.
Ho deixareu coure al forn, amb el foc baix, uns 20 minuts aproximadament.
Etiquetes: Patates Prunes Tonyina Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2383 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.