Fideuà de peix
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Kg de fideus tallats tipus "fideua"
- 1 Sèpia petita
- 1 cua de rap congelada (o talls de rap).
- 8-12 gambes.
- Un grapat de cloïsses.
- 1 Ceba
- 1 All
- 1/2 pot de tomàquet cru a trossets sense pell.
- Conyac
- 1 i 1/2 de fumet de peix.
- Oli, sal i pebre.
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Trossejem la sèpia a trossets petits. Treiem l'espina de la cua de rap, i el tallem a daus petits.Passem per la paella les gambes i les cloïsses i retirem. Alhora posem a bullir el brou. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba picada i l'all, i hi afegim la sèpia perquè es vagi fent.Hi tirem un raig generós de conyac. Quan la ceba agafi color, hi afegim el tomàquet, un parell de minuts de cocció i hi afegim el trossos de rap, quan veiem que el tomàquet ja està cuit, hi afegim els fideus, i els barregem bé amb el sofregit i el peix, durant un parell de minuts perquè agafin substància. Hi tirem el fumet de peix i deixem que absorbeixi l'aigua (de 8 a 10 minuts segons els fideus).Rectifiquem de sal i pebre. Quan manca poc perquè estiguin cuits, posem a sobre les gambes i les cloïsses. Deixeu reposar tres minuts tapat amb un drap. I a menjar!!
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.