Tortell de salmó i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 full quadrat de pasta de full.
  • 1 Sobre de salmó fumat de 100-125 g.
  • 1 Tarrina de formatge d'untar.
  • 1 Ou.

2 racions

Elaboració

Estenem la fulla de pasta de full i l'estirem una mica, sobre el paper d'enfornar.
Untem de formatge tota la pasta.
Repartim a trossos el salmó fumat per sobre el formatge..
Fem un cilindre, cargolant amb ajuda del paper d'enfornar.
Amb un gavinet que talli bé, tallem el cilindre per la meitat.
Fem una trena amb els dos trossos.
I ajuntem les dues puntes, fent una rodona.
Pintarem de rovell d'ou amb un pinzell de cuina el tortell.
Precalentem el forn a 190 graus, i posem a posició _ durant uns 15 minuts, i posteriorment uns 10-15 m a posició =, depenent del forn.
Comprobar que estigui cuit de dins i torrat de fora.Deixar refredar una estona.

45min

Notes

La tarrina pot ser de formatge a les fines herbes, blau, camenbert. També es pot escampar xocolata d'untar i festucs picats, i fer la mateixa operació per fer la versió dolça.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: