Formatge fos
Categoria:
Altres
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1gra d'all- Un gotet de vi blanc- Un tros de Gruyere- Un tros de Emmental- Una mica de fècula- Un gotet de Kirsch- Un pols de pebre- Un pols de nou moscada-
1 racions
Utensilis
Una cassoleta de terrissa i un ganivet de cuina.
Elaboració
Agafem una cassoleta de terrissa i la freguem al l'all , afegim una mica de vi blanc i posem al foc. Seguidament i posem pebre i nou moscada, i en el moment que comenci a bullir afegirem el formatge ratllat anem remenant sense parar, asta que es comenci a fondre, en aquest moment afegirem una mica de fècula dissolta amb Kirsch i seguirem remenant uns minuts asta que es noti que queda cremós. En aquest moment el posarem des-seguida a las cassoletes de terrissa i acompanyarem amb llesques de pa torrat.
30min
Etiquetes: Formatges Italia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.