Pudding de puerros
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 9 puerros
- 4 cullerades d'oli
- 4 ous
- 1 got nata liquida
- 1 got llet
- Sal,pebre,nou moscada
- Salsa
- 150gr de espinacs
- 1 cullerada mantega
- 1 cullerada farina
- 1/4 l. de llet
Elaboració
Netejar els puerros i tallar los
Fregir los amb oli uns 10 minuts,salpebrar
Batre els ous,afegir la nata ,la llet i barrejar amb els puerros
Engrasar un motlle de plum-cake amb olii tirar la barreja amb tots els ingredients
coure al microones 15 minuts potencia 8 o be al forn al bany maria 45 minuts
desmot llar,i servir amb la salsa
Salsa
Amb la mantega ofegarem els espinacs,i barrejarem la farina i la llet sense deixar
de remenar durant 5 minuts,tritura els ingredients de la salsa que quedi ben fina
i bon profit!!!!!!!!
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.