Bacallà al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 400 grams de talls de morro de bacallà
- 300 grams de cebes
- 2 alls
- 2 porros
- 300 grams de patates
- 4 ous
- 200 cc de crema de llet
- Julivert
- Sal, pebre, farina, oli
- 4 cassoletes individuals.
Elaboració
Peleu i talleu les patates a daus i fregiu-les.
En el mateix oli fregir lleugerament el bacallà ben escorregut, eixugat i enfarinat.
Retireu oli de la paella i deixeu-hi el necessari per fregir-hi la ceba filetejada, la part blanca dels porros tallats, i els alls trinxats.
Saleu-ho i remeneu-ho fins que sigui tou.
Mentrestant, traieu la pell i les espines del bacallà i esmicoleu-lo.
Repartiu les patates entre les quatre cassoletes, poseu-hi al damunt el sofregit de ceba i acabeu-ho posant-hi el bacallà.
Bateu els ous, poseu-hi sal, pebre i dues cullerades de julivert trinxat.
Barregeu-hi la crema de llet i aboqueu-ho a les cassoles.
Entreu al forn calent, fins que la barreja d'ous i crema de llet comenci a quallar-se
Etiquetes: Bacalla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10891 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.