Tartaletes de fruita

Ingredients

  • 3 kiwis grocs
  • 400 ml de beguda de civada
  • La ratlladura d'una llimona
  • 20 grams de panses
  • 1 cullerada no molt plena d'agar agar

Base de les tartaletes:

  • 150 grams de farina
  • 50 ml. d'oli d'oliva
  • 7-8 cullerades d'aigua

12 racions

Elaboració

Per fer la base es posa la farina en forma de volcà damunt del marbre i s'hi barreja l'oli fins que ens quedi com arena.
Després s'hi afegeix l'aigua, sense amassar gaire fort. I es deixa reposar durant 30 minuts. Després es posa la massa en els motlles de tartaletes, es posa un pes damunt (llegums) i es cou al forn aproximadament 15 min.
Mentre es posa a bullir la beguda de civada amb la ratlladura de llimona i l'agar agar durant 8 minuts. Es pelen els kiwis i es tallen a rodanxes.
Es reparteixen les panses per damunt les tartaletes ja cuites, es posa una primera capa de kiwi i s'omple amb la beguda de civada i agar agar. Es deixa quallar uns 5 minuts i s'acaba d'omplir amb la resta de kiwis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: