Tartaletes Tropicals
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de massa per fer crestes (16 unitats)
- 1 patata
- 1 pastanaga
- 1/2 alvocat
- 1/2 mango
- 10 llagostins bullits
- 1 o 2 llimes
- Coriandre
- Maionesa
6 racions
Elaboració
Punxar amb una forquilla les làmines de massa de crestes. Amb un talla pastes rodó fer rodones de massa que càpiguen en un motllo de mini magdalenes.
Posar les rodones de massa en el motllo sense engreixar i introduir un mica de paper de forn (o el mateix paper de separació de les crestes) al centre per que mantinguin la forma de tartaleta i deixar reposar en la nevera.
Metres preescalfar el forn a 190º. Quan el forn estigui calent coure les tartaletas en blanc 10 minuts. Treure las tartaletas del forn, retirar el paper i continuar la cocció 5 minuts més. Retirar les tartaletes del motllo i deixar refredar a sobre una reixeta.
Per fer la ensalada, bullir la patata amb pell i la pastanaga pelada en aigua amb sal. Quan les verdures estiguin cuites, treure-les del aigua i deixar refredar. Pelar la patata i picarla en dauets igual que la pastanaga.
Pelar el alvocat i el mango. Tallar-los en quadradets i reservar-los ruixats amb suc de llima.
Treure els caps als llagostins i pelar-los. Retirar el fil negre (es el intestí) del llom i picar en trossets no molt grans.
En un bol, barrejar la patata, la pastanaga, el alvocat, el mango i els llagostins amb compte de no trencar la patata. Assaonar amb sal i pebre al gust i afegir-l’hi la ratlladura de la llima i una mica de coriandre picat.
Incorpora la maionesa i barrejar tot el conjunt molt suaument.
Farcir les tartaletes i servir amb coriandre picar per sobre.
45min
Etiquetes: Amanida Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.