Pollastre al forn amb llima i farigola
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 quarts de pollastre tallats en cuixa i contracuixa
- 20 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 20 ml de suc de llima
- 1 cullerada de farigola llimonera
- 1 cullerada de flocs d’ají molido
- 1 gra de all
- La ratlladura de una llima
- Sal - pebre - oli d’oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Posar el bol el pollastre i assaonar-lo amb sal i pebre. Afegir la farigola, un bon raig d'oli i els flocs de ají així com l'all tallat de manera grosera i la ratlladura de llima. Deixar marinar un parell de hores a la nevera tapat amb film.
Pre-escalfar el forn a 195º. Mentre s’escalfa, afegir el vinagre i el suc de llima al pollastre i barrejar be.
Posar el pollastre i la marinada en una safata per forn i rostir 25 minuts amb la pell cap avall. Donar la volta al pollastre i tornar a rostir 20 minuts més fins que la pell estigui ben daurada i cruixent.
Notes
Si es vol aprofitar per fer un plat únic, pelar un parell de patates i cebes i tallar las en trossos grossos. Salpebrar i afegir a la safata de forn amb el pollastre per que es facin conjuntament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.