Croquetes de tonyina amb salsa beixamel
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 quilo de tonyina en oli
- Llet
- 1 pot de nata liquida
- 2 ous bullits
- 1 ou cru
- Farina
- Nou moscada
- Pa ratllat
- Sal
Elaboració
En primer lloc, preparem una salsa beixamel ben espessa i la barregem amb la tonyina, els ous bullits trinxats i la nata líquida. Ho corregim de sal i ho deixem reposar al frigorífic d'un dia per altre.
En el moment de fer les croquetes, les passem per farina, després per l'ou batut, i pel pa ratllat. Les fregim en oli ben calent, les anem posant en una safata, amb un paper sota perquè no quedin tan olioses, i seguidament ja les podem servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2177 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.