Gratinat de patata amb pèsols i ou

Ingredients

  • 220 g de puré de patates, pots fer servir un de preparat
  • 120 g de xoriço o salami
  • 200 g de pèsols congelats,
  • 4 ous
  • Mantega per al motlle
  • Sal

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus, calenta solament la part de dalt.
Prepara el puré de patates segons les instruccions de l'envàs.
Talla el xoriço en cubs petits, barreja amb els pèsols i mescla amb el puré de patates
Separa les clares i els rovells d'ou.
Barreja les clares al puré de patates.
Reserva els rovells.
Un cop tot ben barrejat, col·loca el puré en una safata per forn, ben greixada, o bé en formes individuals.
Per cada rovell fes una petita profunditat per sobre del puré, i col·loca un rovell
Empolvora amb sal per sobre.
Col·loca en la meitat superior del forn i gratina durant uns 10 minuts.
Serveix de seguida


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Fàcil i ràpid.

M'encanta!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: