Gratinat de patata amb pèsols i ou
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 220 g de puré de patates, pots fer servir un de preparat
- 120 g de xoriço o salami
- 200 g de pèsols congelats,
- 4 ous
- Mantega per al motlle
- Sal
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus, calenta solament la part de dalt.
Prepara el puré de patates segons les instruccions de l'envàs.
Talla el xoriço en cubs petits, barreja amb els pèsols i mescla amb el puré de patates
Separa les clares i els rovells d'ou.
Barreja les clares al puré de patates.
Reserva els rovells.
Un cop tot ben barrejat, col·loca el puré en una safata per forn, ben greixada, o bé en formes individuals.
Per cada rovell fes una petita profunditat per sobre del puré, i col·loca un rovell
Empolvora amb sal per sobre.
Col·loca en la meitat superior del forn i gratina durant uns 10 minuts.
Serveix de seguida
Etiquetes: Ous Patates Pèsols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.