Suquet de peix

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4rodelles de rap-4 rodelles de pubilla-3 grans d'all-Una tomata-Oli d'oliva-Aigua o fumet-Patates-Sal-
  •  
  • Per la picada
  • ..........................
  • Una llesca de pa fregit-El fetge del rap-Suc de la cocció-

4 racions

Utensilis

Un morter,una cullera de fusta, un cassó gros,un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.

Elaboració

Primer de tot posem una cassola al foc amb oli a calenta. Mentrestant posem el fumet a calenta; el podem fer amb els caps del peix que posarem al suquet. Mentes el fumet es va fent i calen-tant, posem un parell de grans d'all a la cassola del oli ; els posarem amb pell ,però els farem uns talls. Un cop fregits els alls , però mai deixarem que es refregeixin massa ;posarem una llesca de pa a fregir a la cassola i el reservarem en un morter; seguidament i fregirem també el fetge del rap i el posarem al morter. Després posarem una mica de tomata trinxada a la cassola ; sense pell ni llavors . M entres la tomata sens sofregeix una mica , pelarem i esberlarem les patates ; les rentem i les reservem . Un cop la tomata sofregida , tirem les patates a la cassola ; donem unes voltes , que impregnin be i , seguidament afegim fumet bullent , que cobreixi les patates. Mentrestant piquem la picada del morter i la deixem en el mateix morter . Preparem el peix tallat a rodelles ; l'afegirem a la cassola quant les patates els falti mes o menys uns cinc minuts ; i afegirem també en aquest moments la picada desmarxada amb suc de la cocció. Sacsejarem la cassola ; agafant per les nanses amb energia i courem uns minuts per que es desfaci i es reparteixi be la picada. Si cal rectificarem de sal .

1h

Notes

Es molt important tenir el fetge del rap per la picada. Es la clau per fer molt bo aquest suquet.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: