Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit blanquetes, ( dues per persona)
- Mig quilo de Rossinyols,( naturals, o secs)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Ví ranci
- Tres alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Tomàquet sofregit,( està en les meves receptes).
- Brou de pollastre, ( de pastilla).
- Julivert picolat
- Un grapat d'ametlles torrades
- Pa fregit
- Un all pelat
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, rostim les blanquetes salpebrades.
Quan són mig rosses, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i una mica de sofregit de tomàquet. Tot seguit ho cobrim amb brou, i deixem que cogui a foc baix.
A part, en una paella amb oli, saltem els rossinyols, i els reservem.
A part, en la batedora elèctrica, fem una picada amb: les ametlles, l'all, el pa, el julivert, un raig de ví ranci, i una mica de brou, i ho reservem.
Quan les blanquetes són ja gairebé cuites, afegim : els rossinyols, i la picada, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i un cop cuit, ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola, i !! que vagi de gust !!.
1h
Notes
La blanqueta de qualsevol au, és la cuixeta que va des de el pit, a l'ala.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.