Gratinat de carabassó amb patates
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tassa de crema agra, a les herbes
- 6 patates grans
- 2 cullerades d'oli
- 100 grams de formatge parmesà
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 50 ml de crema muntada
- 1 peça de carabassó, gran
- 2 cebes petites.
3 racions
Elaboració
Per al gratinat de carabassó, pela les cebes i les patates.
Renta els carabassons i les patates, i aparta a un cantó.
Ratlla amb el ratllador gruixut, i reserva.
Preescalfeu el forn a 180 graus (calor superior i inferior).
Escalfa oli en una paella gran i fregeix durat uns 5 minuts
les cebes, els carabassons i les patates, remena de tant en tant,
Assaona amb sal i pebre, agrega la crema cremada i deixa sofregir breument.
Aboca la barreja en una safata de forn ben greixada, aboca la crema batuda i espolsa pel damunt el formatge parmesà.
Cou el gratinat al forn durant uns 45 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Una recepta genial i senzilla, i també molt estimada pels vegetarians.
Notes
El gratinat de carabassó amb patates és molt apropiat per acompanyar algun plat principal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3320 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.