Crostini de formatge picant
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'Emmental o Gruyère, endurit-curat, i ratllat gruixut.
- 1 ceba.
- 100 grams de llesques de cansalada.
- 20 olives negres sense Pinyol.
- 2 rovells d'ou
- 4 cullerades de crema.
- Sal
- Pebre acabat de moldre.
- Nou moscada.
- Pebre de Caiena.
- 50 grams de mantega.
- 1 pa francès-bagueta
4 racions
Elaboració
Pica la seva i el bacó no gaire fi i junt amb les olives picades ben fines, fregeix a foc lent durant uns 10 minuts, sense posar grassa, fins que la ceba estigui suau.
Deixa refreda.
Barreja el preparat anterior amb els rovells d'ou, el formatge i la crema i assaona amb el pebre, la nou moscada, la Caiena i molt poca sal.
Talla la bagueta a llesques d'1 cm de gruix, pinzella lleugerament amb mantega i fregeix en una paella, per ambdós costats, fins que tinguin un bonic color daurat.
Deixa refreda.
Posa la massa de formatge pel damunt i gratina en el forn pre escalfat a 220 g durant 10 a 12 minuts, o fins que el formatge es fongui.
Servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.