Macarrons amb trinxat
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams, de macarrons normals
- 200 grams de magra de porc, trinxada
- Dues tires de cansalada de panxeta sense cotna, passada per la picadora
- Mitja botifarra negre de perol, passada per la picadora
- Sofregit de tomàquet, ( està en les meves receptes)
- Una ceba picolada, passada per la trinxadora
- Tres alls pelats, passats per la trinxadora
- Una pastanaga pelada, passada per la trinxadora
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví negre
- Aigua
- Mantega
- Dues fulles de llorer
- Nou moscada en pols
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim ; la carn, la cansalada, la ceba , els alls, la pastanaga, i dues fulles de llorer.
Quan tot és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet, i la botifarra negre trinxada.
Després, afegim un bon raig de ví negre, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
A part, en una cassola fonda, amb aigua, sal, i una mica de mantega, bullim els macarrons.
Quan són cuits al "dente", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la resta d'ingredients. Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i ja els tindrem llestos per servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.