Musclos amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de musclos.
- All i julivert.
- Oli verge d'oliva i sal.
- Un raget de vi blanc.
6 racions
Utensilis
Una cassola i una safata de servir.
Elaboració
Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els deixarem refredar, i els hi treurem mitja closca.
Els posarem en una safata de servir.
Trinxsarem l'all i julivert, i hi afegirem oli i sal, i ho posarem per sobre els musclos.
Els reservarem fins l'hora de servir-los.
20min
Notes
És un aperitiu fàcil de fer, i que resulta molt bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5450 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.