Carpaccio de vedella i verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Làmines de vedella finetes.
  • Unes làmines de formatge curat.
  • Verduretes a gust. Escarola, enciam, espàrrecs, rúcula, etc...
  • Oli, sal i vinagre.
  • Nous trinxadetes.
  • Unes torradetes.

4 racions

Elaboració

Posarem en un plat les làmines de vedella.
Al mig, hi posarem les verduretes a gust.
Posarem les làmines de formatge a sobre també.
Trinxarem les nous, i les ficarem per sobre.
Amanirem a gust les verduretes, posarem les torradetes, i ja ho tenim.

15min

Notes

És un plat fresc, i fàcil de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: