Sóc una persona que ha tingut molt "bones i bons mestres" a la cuina. La meva àvia, la meva mare, la meva sogra... Actualment estic posant totes les receptes que he anat recollint i fent, d'aquestes persones estimades que em van ensenyar tot el que sé als fogons.
No n'hi ha cap de copiada d'enlloc. Totes són meves.
També el meu espòs era una persona que li agradava molt el bon menjar, i molt a gust he anat fent sempre aquestes receptes que més agradaven a ell i als meus.
Animeu-vos!! La cuina és molt agraïda, si es fa amb estima.
De tota manera, encara n'he d'aprendre molt de tothom.
Olives arbequines en conserva Em pregunteu si trec l'amargor de les olives.
No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja.
Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet.
Una abraçada.
Fricandó diferent Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
Em pregunteu si trec l'amargor de les olives. No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja. Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet. Una abraçada.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.