Carxofes que no ennegreixen
Si quan talleu carxofes les poseu en aigua i suc de llimona seguidament, no quedaran fosques quan les fregiu.
Si les bulliu, també poseu afegir suc de llimona a l'aigua, i tampoc quedaran ennegrides.
Truc de cuina: Carxofes que no ennegreixen
El truc de cuina "Carxofes que no ennegreixen" ha estat aportat a Receptes.cat per Teresa Vives Mariné.
Veure més trucs de Teresa Vives Mariné.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Em pregunteu si trec l'amargor de les olives. No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja. Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet. Una abraçada.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.