Escarola amb bacallà i salsa romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Escarola.
  • Bacallà esqueixat.
  • Salsa romesco
  • Oli d'oliva
  • Sal.

Elaboració

Posarem en una safata escarola per a quatre persones. Si la comprem en bosses, seran dues.
Salarem l'escarola i posarem una mica d'oli d'oliva també.
Esqueixarem el bacallà prèviament dessalat, i ho ficarem per sobre. Cal que sigui abundant.
Farem salsa romesco (la teniu a les meves receptes), i la posarem per sobre.
Ja ho podem servir a taula.

15min

Notes

És un plat fresc i molt bo i es prepara de forma molt ràpida.
Actualment, podem trobar escarola durant tots els mesos de l'any,


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: