All i julivert sempre a punt
Si volem tenir sempre a punt all i julivert per posar-ho per sobre qualsevol menja, cal que posem fulles de julivert, una cabeça d'alls pelats, i un bon raig d'oli en un pot. Ho triturem amb la trituradora manual, i ho posarem en un recipient de vidre tapat a la nevera.
Tindrem sempre a mà un amaniment per qualsevol peix a la planxa, carns, arrossos, etc.
Truc de cuina: All i julivert sempre a punt
El truc de cuina "All i julivert sempre a punt" ha estat aportat a Receptes.cat per Teresa Vives Mariné.
Veure més trucs de Teresa Vives Mariné.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Avui, dia 1 de març del 2025, veig que hi ha 33.292 visites als meus canapès. Moltes gràcies per les persones que ho han...
Em pregunteu si trec l'amargor de les olives. No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja. Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet. Una abraçada.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...