Corregir salses poc espesses
Per tal que les salses dels estofats, fricandós, etc... quedin més espessides, posarem una culleradeta de maizena que prèviament diluirem en un got de brou o aigua, segons gust, amb un polsim de sal.
Truc de cuina: Corregir salses poc espesses
El truc de cuina "Corregir salses poc espesses" ha estat aportat a Receptes.cat per Teresa Vives Mariné.
Veure més trucs de Teresa Vives Mariné.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Em pregunteu si trec l'amargor de les olives. No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja. Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet. Una abraçada.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.