Com treure l'acidesa als tomàquets
Per tal que les tomaques dels sofregits sobretot, no tinguin acidesa, podem posar-hi a sobre un polsim de sucre.
Tanmateix, els sofregits, tindran un toc de caramel·litzat propi per tots els guisats.
Truc de cuina: Com treure l'acidesa als tomàquets
El truc de cuina "Com treure l'acidesa als tomàquets" ha estat aportat a Receptes.cat per Teresa Vives Mariné.
Veure més trucs de Teresa Vives Mariné.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Em pregunteu si trec l'amargor de les olives. No l'he tret mai, perquè perdrien tota la gràcia i el gust característic....
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu....
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja. Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet. Una abraçada.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.