Musclos a la cervesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Musclos-1/2got de vi blanc-2gots de cervesa-1ceba petita-1cullerada de julivert picat-1cullerada de farina-3cullerades d'oli d'oliva-1cullerada de mantega-Pebre-Sal-
4 racions
Elaboració
Rentem be els musclos i els escorrem. Piquem la ceba ben fina. Calentem oli en una cassola i sofregim la ceba nomes per que quedi tova i transparent. Afegim la cervesa, salpebrem i deixem coure durant cinc minuts a foc viu amb la cassola tapada. Fet això, afegim els musclos i continuem la cocció fins que siguin tots oberts. Amb una escumadora, retirem els musclos de la cassola i els reservem nomes la clova que conte la carn. Barregem la mantega amb la farina, i ho afegim a la cassola i desfem la mescla a la cassola, després afegim el vi blanc, el julivert picat i els musclos reservats. Fem coure cinc minuts mes i estarà llest.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.