Musclos a la cervesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Musclos-1/2got de vi blanc-2gots de cervesa-1ceba petita-1cullerada de julivert picat-1cullerada de farina-3cullerades d'oli d'oliva-1cullerada de mantega-Pebre-Sal-

4 racions

Elaboració

Rentem be els musclos i els escorrem. Piquem la ceba ben fina. Calentem oli en una cassola i sofregim la ceba nomes per que quedi tova i transparent. Afegim la cervesa, salpebrem i deixem coure durant cinc minuts a foc viu amb la cassola tapada. Fet això, afegim els musclos i continuem la cocció fins que siguin tots oberts. Amb una escumadora, retirem els musclos de la cassola i els reservem nomes la clova que conte la carn. Barregem la mantega amb la farina, i ho afegim a la cassola i desfem la mescla a la cassola, després afegim el vi blanc, el julivert picat i els musclos reservats. Fem coure cinc minuts mes i estarà llest.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4624 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: