Musclos de roca al Roquefort
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de musclos de roca
- 25cl de vi blanc sec
- 50cl de crema de llet
- Una cullerada de mantega
- Un pols de sal
- Un pols de pebre molt
- 3 cebetes petites
- Una mica de julivert picat
- 200 grams de formatge Roquefort
4 racions
Elaboració
Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s'obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l'olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.
45min
Notes
Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.