Musclos amb picada de pebrot i tomàquet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de musclos de roca
- 2 o 3 tomàquets madurs
- 1 pebrot vermell
- 2 dents d'all
- sal i oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Es netegen el musclos i es fan al vapor. Quan ja estan oberts, es separen les valves que contenen la carn i es posen en una safata plana que serà la mateixa on es serviran. Es reserva.
En una paella amb una collarada d'oli d'oliva, sofregiu els tomàquets previament rallats i tretes les llevors. Quan ja el teniu al punt, reservar-lo.
En un morter, piqueu les dues dents d'all amb una mica de sal. A continuació, piqueu el pebrot vermell ben net, tallar a daus i sense les llevors. Quan ja el tingueu ben picat, afegiu el sofregit de tomàquet i remeneu fins que quedi tot ben mesclat. Rectifiqueu de sal i poseu-li un rejolí d'oli d'oliva verge i acabeu de remenar.
Amb una collera, aneu cobrint amb aquesta salsa els musclos que teníeu reservats. Poseu la safata amb els musclos a la nevera i al cap d'hora i mitja o dues ja els podeu servir.
45min
Notes
S'ha de menjar ben fred.
Etiquetes: Musclos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.