Sopa de verdures amb ordi

Ingredients

  • 1 ceba
  • 200 g de pastanaga
  • 80 g d'api
  • 1 cullerada d'oli
  • 100 g d'ordi pelat
  • 1,2 litres de brou de verdures
  • 200 g de col arrissada
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pica finament la ceba.
Talla les pastanagues per la meitat i després es tallen a rodanxes, l’ api en bastons.
Salteja la ceba en l'oli.
Salteja l'ordi, l'api i la pastanaga. Aboca el brou i fes bulli a foc lent durant uns 30 minuts o fins que l'ordi estigui tou.
Mentrestant talla la col arrissada en tires i afegeix-la quan faltin 10 minuts abans del final de la cocció de la sopa.
Assaona la sopa de verdures amb sal i pebre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosa Mateu Navarro diu:
Deu ser molt bona i depurativa portant lapit i la seba . Ja la provare
Joan Corminas diu:
Aquesta sopa d'ordi es típica del cantó Graubünden (Grisons), ells li afegeixen una mica de fumat (o pernil, o salsitxes, o costelles de porc fumades, etc.), A l'hivern a casa es menja sovint, prova veuràs com ta agradarà. Amb una forta abraçada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: