Pesols a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500grms de pesols congelats de bona qualitat.
- 3 talls de cansalada del coll.
- 3 talls de cansalada de la panxa.
- 1 botifarra negra
- 2 grans d'all
- 3 culleradas soperas de salsa de tomaquet cassolana
- 1 branqueta de menta, si es temporada fresca si no seca.
- 1xupito d'anis
- 1xupito de moscatel
- 1xupito de vi ranci
- 1xupito de conyac
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Es bullen els pesols amb aigua sal i un polsim de sucre.
En una cassola i posem oli quant estigui calent i posem les dos cansalades i deixem que quedin ben rosses.
Llavors i afegim l'all talladet petit i la salsa de tomaquet.
i donem unes voltes i afegim els pesols escorreguts.
Afegim tots els licors, baixem el foc i tapem
Passats 10 minuts, tot sacsejant la cassola i afegim la branqueta de menta i la botifarra negra a rodanxes de 2 dits.
Deixem uns 5 minuts mes i ja es poden servir, ben calents
Rectificar de sal si es necesari
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4376 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.