Cruixents de xoco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 grms. de xocolata negra.
  • 40 grms. de mantega.
  • Cornflakes de panis.

8 racions

Elaboració

Desfer en un bol gran la xocolata i mantega, al bany maria.
Treiem del foc.
Afegim els cornflakes mes o menys 1/2 bossa.
Remenem amb una llengua fins que quedin ben impregnats.
Amb 2 culleres fen boles (que quedin apretades)
Els possem separats a una plata.
Deixem refredar a la nevera.

10min

Notes

Es conserven molt be a la nevera dins un pot metalic


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: