Brownie de xocolata blanca

Ingredients

  • 3 ous
  • 90 gr sucre
  • 3 cullerades de llet sencera
  • 125 gr xocolata blanca
  • 125 gr de mantega
  • 8 gr llevat químic (royal)
  • 80 gr de farina de repostería
  • 50 gr nous

6 racions

Elaboració

Per començar fondrem la xocolata blanca amb la mantega, un cop foses ho barrejarem bé i reservarem. Agafarem un bol i batrem els ous amb el sucre a mà amb una barilla, un cop obtinguem una mescla homogènia hi afegirem la llet i el llevat. Després afegirem la barreja de la mantega amb la xocolata, procurant que no estigui calent. Finalment afegim la farina tamissada i seguim batent a mà fins que tots els ingredients quedin ben lligats. Per acabar hi posarem les nous. Posarem la barreja en un motlle i ho posarem al microones 5 minuts a màxima potència. Sobretot el més important és deixar-lo reposar dins del microones sense obrir la porta entre 5 i 10 minuts. Un cop passat aquest temps, desmotllarem i el podem decorar al vostre gust, jo hi he afegint unes nous, però hi podeu posar el que volgueu.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: