Truita tres
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 ous.
- 250 grams de xampinyons laminats.
- 3 carxofes tallades primetes.
- 4 calçots tallats a rodanxes.
- Sal.
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Posem una paella al foc, amb oli.
Quant esta calent fregim les carxofes, xampinyons i el calçots.
Salem.
Batem els ous amb un xic de sal.
Afegim a la paella.
Quant estigui quallada per un costat donem el tomb a la truita.
10min
Notes
Es igual de bona calenta que freda
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.