Escudella de fesols
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de fesols
- 1 litre i mig de brou de verdures
- 1 rodanxa de 4 dits de carabassa pelada
- 1 porro
- Fulles d'apit picades
- (opcionsl) unes mandonguilletes petites
- 1 rsid d'oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Olla
Picadora
Elaboració
Posem un raig d'oli a l'olla, la posem al foc.
Quan estigui calent i posarem la carabassa i porro picats amb picadora, però s'han de notar.
Donem uns tombs i posem el brou.
Els fesols ben passats per aigua, els tirem a l'olla, deixem bullir 10 minuts.
Posem les mandonguilletes, deixem 10 minuts més.
Tanquem el foc i tirar les fulles d'api ben picades.
Donem unes remenades i sevir ben calent
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.