Truita de fesols de Santa Pau
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de fesols de Santa Pau, bullits. (mongetes blanques de Santa Pau)
- Tres ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues llesques de pernil salat, ben picolat
2 racions
Elaboració
En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim els fesols, i els hi afegim el pernil picolat.
Seguidament, en un bol, batem tres ous.
Afegim els fesols, i ho remenem ben remenat.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, amb els fesols.
Quan és dauradeta, ja la tenim llesta per menjar-ne dues persones.
40min
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4546 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.