Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un manat d'espàrrecs verds
- Un tròs de fetge d'ànec
- Vuit llesques de baguet, torrades ( tallades al biaix)
- Nata líquida, per muntar
- Oli d'oliva
- Mita ceba picolada
- Sal
- Aigua
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim les puntes dels espàrrecs, i la part més tendre dels mateixós. Tot seguit, reservem vuit puntes, i la resta la sofregim juntament amb la ceba picolada, en un cassó amb oli d'oliva.
Seguidament, afegim el brou de bullir els espàrrecs, i ho passem per la batedora elèctrica, i després, pel colador xinès. Corregim de sal, i afegim un punt de nou moscada, i un raig de nata líquida per muntar.
En el moment de servir-ho, posem la crema en el plat, hi afegim dues torradetes, i al damunt, posem una punta despàrrec, i amb un ratllador ample, hi afegim unes ratlladures de fetge d'ànec, i ja ho podrem servir a taula. !! bon profit !!.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3813 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.