Pollastre al curry amb poma
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pits de pollastre nets
- 1/2 litre mes o menys de caldo de pollastre
- 1 ceba de Figueres gran
- 1 poma golden
- 1 raig de brandi (generós)
- 1 cullarada de curry de cafè
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Primer de tot tallem els pits de pollastre, els salem i els passem per farina. Els marquem en una cassola amb un bon raig d'oli i els deixem en un plat amb paper absorbent.
A la mateixa cassola amb l'oli de fregir el pollastre, afegim la ceba ratllada i quan agafi una mica de color li tirem el brandi i la deixem que es vagi poxant. Quan la tinguem poxadeta hi afegim el caldo de pollastre i el curry.
Quan arrenqui el bull es hora de possar el pollastre que teniem reservat. El deixarem que bulli tot uns 40 minuts.
Mentrestant tallem la poma en trossets primets i no gaire grans i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció ho afegim a la cassola amb el pollastre. Aneu amb compte quan hi posseu la poma perque fa espessar la salsa i es pot enganxar a la cassola.
Enplatar, servir i gaudir!!!
1h
Notes
Es pot acompanyar amb un arròs blanc bullit de tipus basmati.
Si els pits son grans s'ha d'incrementar la quantitat de caldo, que cobreixi amb dos dits per sobre de la carn mes o menys.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5713 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.