Kartoffelsalat (Amanida de patata)
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates del bufet
- 2 fulles seques de llorer
- 1 ceba blanca mitjana
- Rodanxes de remolatxa bullida
- 1 ou
- 1,5 gots d'oli de gira-sol
- Unes gotes de llimona
- 2 cullerades soperes d'aigua de la remolatxa bullida
- Sal
4 racions
Elaboració
Es pelen les patates i es tallen a daus mitjans. Es posen en aigua natural sense sal per tal de treure-lis midó. S'escorren i es posen a coure en una olla amb aigua amb sal i les dues fulles de llorer. Quan estiguin fetes es treuen de l'olla i es posen en la safata que s'emprarà per a servir l'amanida i es deixa que es refredin. A continuació es posen a la nevera.
Ens posem a fer una salsa maionesa amb la batedora. Posem en el pot de batre l'ou sencer, un polsim de sal, unes gotes de llimona i l'oli de gira-sol. Posem el braç de la batedora al fons i ho batem a velocitat màxima. Quan la tenim lligada la passem a un bol. Tallem la ceba a daus i la barregem amb la salsa maionesa i hi afegim l'aigua de la remolatxa bullida. Ho remenem tot ben remenat. Ha de quedar una salsa rosada i un poc consistent. La posem a la nevera una estona.
Anem a muntar l'amanida. Agafem la safata on tenim les patates, afegim la salsa que hem fet i ho mesclem. Posem per sobre les rodanxes de remolatxa. Ja la podem servir. Bon profit.
Etiquetes: Ceba Maionesa Patates Remolatxa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.