Cargolada de bacallà amb patates
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g - Bacallà dessalat
- 1/2 kg - Patates tallades a daus
- 3 kg - Cargols bullits
- 3 - Ous durs
- 2 - Cebes
- 1/4 kg - Tomàquets
- 3 - Alls
- Allioli negat
- Aigua
4 racions
Elaboració
Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.
Notes
Per seguir la preparació dels cargols bullits, vegeu la recepta de Cargols a la cassola.
Etiquetes: Bacalla Cargols Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.