Patates a la provençal

Categoria:
Típica de: França → La Provença
Estació:

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • 200 grams de gamba pelada
  • 200 grams de bolets
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • 1 / 2 tassa de brandi
  • 3 cullerades de farina
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • sal al gust
  • pebre mòlt al gust

Elaboració

Coure les patates en abundant aigua amb sal uns 20 minuts. Pelar i fer puré (que quedi ben espès (sec), posteriorment farem boles per omplir), afegir un ou, remenar bé fins que estigui ben incorporat al puré i afegir l'altre, assaonar amb sal i pebre.
Peleu la ceba i picar-molt fina.
Netejar i rentar els bolets i tallar-les a trossets.
Escalfa una cullerada d'oli en una paella.
Ofega la ceba i, quan estigui transparent, afegir els bolets i les gambes i sofregir tot junt uns 7 minuts, regar el sofregit amb el brandi i deixeu-ho coure a foc suau fins que redueixi una mica.
Forma boletes amb el puré de patates, fer-los un forat amb el dit i introduir una mica del sofregit de bolets i gambes.
Torna a tancar les boles, passar-les per farina i fregir-les en abundant oli calent.
Servir acompanyat d'una amanida de tomàquet i enciam o al gust.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2223 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: